Amenajari Interioare

Amenajari interioare. Cele mai noi idei de amenajari interioare si design interior pentru noua ta casa

Dormitor mansarda

dormitor mansardaTrebuie sa recunoastem ca, in momentul de fata, cele mai multe case adopta ideea unei camere la mansarda. Un astfel de dormitor iti ofera un plus de intimitate si mentionam ca sunt foarte luminoase si confortabile. Pentru acest gen este indicat sa mergi pe culorile pe crem, alb (dar combinat, pentru ca nu vrem sa avem impresia ca suntem intr-o camera de spital), deci, in general nuante deschise.

Ne este prezentata o modalitate de a aduce mai multa lumina in dormitor cu ajutorul ansamblului de geamuri construit pe partea descendenta – Velux (mentionam ca un plus de lumina da impresia ca respectiva camera este mult mai spatioasa).

S-a mers pe ideea de a umple peretii mai josi ai mansardei, pentru a lasa mai mult loc, iar suspendatele au fost proiectate special dupa inaltimile disponibile. Nu este nevoie sa iti faci griji ca nu o sa gasesti suspendate sau piese cu dimensiunile de care ai tu nevoie, poti apela oricand la mobila facuta pe comanda si chiar recomandam sa adoptati aceasta modalitate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: