Amenajari Interioare

Amenajari interioare. Cele mai noi idei de amenajari interioare si design interior pentru noua ta casa

Dormitor rosu cu negru

dormitor rosu cu negru In prezent, nu se stie de ce, tot mai multe persoane cand isi aleg mobilierul, opteaza pentru culorile negru/rosu sau negru/alb. De obicei rosul oboseste, dar pus in combinatii si cantitati suficiente avem ca rezultat un cadru perfect.

Dormitorul este locul intim al fiecarei persoane si chiar daca acest spatiu nu este frecventat de toata lumea, asta nu inseamna ca ii poti acorda mai putina atentie. Alegeti atat matasuri cat si piese de mobilier, de cea mai inalta calitate.

Chiar daca optezi pentru un tablou, incearca sa il incadrezi in peisaj si sa fie in tema, ca in modelul prezentat unde s-au pastrat culorile dominante. Dressingul montat in perete ofera suficient loc pentru depozitare, iar oglinzile montate pe usi creeaza impresia de mult spatiu.

Pentru a oferi un detaliu in plus s-a ales o lada care sa completeze patul si sa iti mai lase loc de ascuns mici obiecte. Este bine sa iti alegi ce iti place tie si sa optezi pentru un plus de confort, doar este vorba de dormitorul tau.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: