Amenajari Interioare

Amenajari interioare. Cele mai noi idei de amenajari interioare si design interior pentru noua ta casa

Amenajare interioara vila Suceava

2012 se asteapta a fi un an al schimbarilor, iar pentru amenajarile interioare si designul interior schimbarea poate fi un lucru bun mai ales cand acest lucru implica mixurile de culori. Conform unuia din cele mai mari site-uri de amenajari interioare din lume, Apartment Therapy, culoarea acestui an este „tangerine tango” – culoarea mandarinei – un portocaliu mai aprins – o culoare ce inspira creativitate si viata. Alte culori pe care se bazeaza marii designeri de interior anul acesta sunt turqoise, albastru aprins si bineinteles stilul minimalist bazat pe alb si negru. Stilul minimalist se regaseste din ce in ce mai mult in lucrarile de design interior insa in 2012 cam incepe sa piarda teren in defavoarea mixului de culori.

Cand vine vorba de amenajari interioare, multe persoane au dubii in privinta angajarii unei firme profesionale. Multi cred ca e o sarcina destul de usoara sa iti amenajezi propria locuinta si nu e nevoie sa platesti pe cineva pentru acest lucru. Insa daca este pentru prima data cand te ocupi de amenajarea unui spatiu interior nu cred ca ar fi o idee tomcai buna sa iei totul pe umerii tai, asadar, un ajutor din partea unor profesionisti in amenajari interioare este prioritar.

In articolul de azi va voi prezenta o lucrare de design interior a unei agentii romanesti – AttiCreative – a unui proiect de amenajare interioara pentru o vila din Suceava.

Cei de la AttiCreative, la recomandarea clientului, s-au axat mai mult pe elementele de design interior din lemn in combinatie cu sticla si cu o culoare bej-albuie. Avand la dispozitie un living cu o capacitate foarte mare, in stil duplex, variantele de amenajare sunt multe, insa a trebuit gasit un mix subtil care sa denote stil, modernism si rafinament. In imaginile atasate veti observa cum a tratat AttiCreative proiectul satisfacand clientul prin designul interior modern care, pe langa rafinament denota si putere prin elemente masive si de mari dimensiuni din lemn.

Pentru a vedea mai multe proiecte de amenajari interioare realizate de agentia AttiCreative puteti accesa http://www.atticreative.ro/category/portofoliu/

Lasă un comentariu