Amenajari Interioare

Amenajari interioare. Cele mai noi idei de amenajari interioare si design interior pentru noua ta casa

Amenajarea livingului

Te-ai plictisit de vechea mobilă și vrei să dai un aer nou locuinței tale? Îți propun să începi prin a-ți redecora camera de zi.

Livingul este camera în care probabil petrecem cea mai mare parte a zilei, camera în care ne poftim invitații, camera în care dăm petreceri, de aceea este foarte important să creăm acea armonie ce conferă relaxare și confort deopotrivă. Întâi de toate pornește de la culoarea pereților și stabilește nuanța care te reprezintă. Poți opta pentru culori calde, ce fac să pară camera mai luminoasă, iar pe unul dintre pereți poți aplica un tapet modern sau un sicker interesant, asta în cazul în care te regăsești în stilul modern, elegant. Pentru tinerii nonconformiști aș recomanda mai degrabă culorile tari, ce dau viață și energie camerei, iar pentru clasici să recurgă la nuanțe ce conferă acel aspect satinat, ce dă impresia de vechi, dar totodată modern. În cazul în care vi se pare că livingul este destul de mic, puteți apela la mici trucuri ce dau o altă dimensiune camerei, precum montarea unei oglinzi pe un perete. Se formează iluzia de adâncime, astfel că vei putea transforma încăperea fără prea mari eforturi.

Încearcă să creezi o cromatică potrivită cu mobilierul pe care ți-l dorești. Nu aglomera camera, simplitatea a fost și va rămâne întotdeauna cea mai bună variantă. Optează pentru o canapea modernă și confortabilă, ca și piesă de rezistență, și pune-o în evidență cu câteva perne colorate. Alege o bibliotecă în stil minimalist sau montează câteva rafturi suspendate pe perete. Poți opta și pentru o măsuță modernă, ce va găzdui tableta și ceașca de cafea dimineața. Nu uita de accesorii. Nu doar că îți vor sublinia stilul și personalitatea, dar vor da și o notă de rafinament și eleganță livingului proaspăt renovat. Creează o simetrie în fiecare alegere, astfel încât imaginea de ansamblu să fie una plăcută.

O dată definitivată camera, nu mai trebuie decât să alegi gadgeturile ce întrețin atmosfera. Nu poate lipsi de pe perete un televizor cu o diagonală generoasă și o imagine Full HD. Va reprezenta atracția serilor petrecute cu familia ori cu prietenii. Orice film sau meci de fotbal urmărit va fi o plăcere. Muzica bună, îți place să o asculți la volum mărit? Atunci neapărat trebuie să achiziționezi și un sistem home cinema. Claritate sunetului va face ca fiecare petrecere să fie o reușită, iar filmele vor crea acea atmosferă de cinema.

Apelează la site-uri de specialitate în cazul în care ești în pană de idei. Cu siguranță vei găsi ceva să te reprezinte. Mai jos ai câteva expemple de livinguri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: