Amenajari Interioare

Amenajari interioare. Cele mai noi idei de amenajari interioare si design interior pentru noua ta casa

Amenajarile interioare – Drumul catre schimbarea caminului Dvs

In casa sau apartamentul Dvs se simte nevoia unei schimbari fie datorita invechirii actualei zugraveli fie datorita schimbarii gustului in materie de design interior. De cele mai multe ori asta se traduce prin trasnformarea intregii case intr-un adevarat santier, din baie pana in bucatarie. Acest lucru poate crea neplaceri din cauza mizeriei care se face dar este un pret care trebuie platit pentru a avea o casa amenajata asa cum ati visat.
Daca doriti sa compartimentati spatiul actual o puteti face cu ajutorul placilor de rigips, acest material avand avantajul ca se poate modela in aproape orice forma doriti, de la simpli pereti de rigips pana la ornamente de diferite forme. Dar de cele mai multe ori se incepe cu o zugraveala. Aceasta se poate realiza cu o varietate de materiale dar cele mai uzuale sunt facute cu vopsea lavabila ce are avantajul ca se poate intretine foarte usor prin curatare cu o carpa umeda. Pentru zugraveli si amenajari aveti nevoie de un zugrav priceput care sa aiba experienta dar si creativitate.

Sufrageria si dormitorul sunt rezolvate printr-o zugraveala noua, montaj de parchet nou in locul linoleumului sau al parchetului vechi si eventual realizarea unor tavane false sau scafe din rigips.
Urmeaza baia, un spatiu intim dar foarte utilizat. Aici ar putea fi vorba de inlocuirea gresiei si faiantei actuale cu altele in culori si modele mai apropiate de tendintele actuale. Pentru placarea cu faianta si montajul gresiei aveti la dispozitie o varietate foarte mare de modele si culori precum si materiale de constructii de calitate in magazinele de profil.
Dupa gresie si faianta urmeaza instalatia sanitara, de cele mai multe ori invechita sau cu defectiuni. Si aici sunt disponibile diverse modele si cu siguranta veti gasi o baterie la cada si la chiuveta care sa fie pe gustul Dvs.

Bucataria este si ea un spatiu vital in cadrul unei case, de aceea trebuie sa fie practica si bine utilata. Peretii bucatariei ii puteti placa cu faianta pentru o intretinere cat mai usoara. O mobila de bucatarie adecvata spatiului disponibil se poate cumpara din comert sau se poate realiza una pe comanda pentru a beneficia din plin de configuratia bucatariei.
Holul de la intrare este primul lucru pe care il vede cel ce vine in vizita la Dvs. iar prima impresie este puternica de cele mai multe ori. De aceea o mobila eleganta, utila si frumos aranjata va face ca oaspetii sa fie placut impresionati.

Toate acestea pentru ca apartamentul sau casa sa arate modern iar Dvs. sa va simtiti bine. Zugraveala noua, cateva modificari cu placi de rigips, placarea cu faianta si montajul gresiei, inlocuirea instalatiilor sanitare si eventual a celor electrice, montajul parchetului laminat fac din locuinta Dvs. spatiul unde totul este armonios si plin de viata.
Acesta este rolul unor amenajari interioare de calitate.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: