Amenajari Interioare

Amenajari interioare. Cele mai noi idei de amenajari interioare si design interior pentru noua ta casa

Top 5 decoratiuni interioare pe care nu trebuie sa le ratezi!

Știm cu toții cât este de important ca locuința în care ne ducem viața să fie primitoare, caldă, să ne placă și să ne simțim ,,cu adevărat” acasă atunci când pășim în ea. Ei bine, dacă încă nu simți toate aceste lucruri despre casa ta sau dacă ești proaspăt mutat la casă nouă și încă nu-ți găsești locul, noi îți împărtășim câteva dintre ideile noastre pentru ca lucrurile să se schimbe în favoarea ta și a comodității tale.

amenajari interioare 2013În primul rând, nu uita de plante. Unul dintre cele mai utile, frumoase și indispensabile accesorii într-o locuință se referă, indubitabil, la o plantă verde care să-ți lumineze întreaga încăpere și să îți fie drag să o privești.

Apoi, un alt lucru deosebit de important este personalizarea spațiului. Nu uita că tu ești cel sau cea care locuiește acolo. Și tu ești și cel care trebuie să mențină această locuință vie și plină de entuziasm.  Așază fotografii cu tine, cu familia și cu prietenii tăi, expune obiecte din colecția personală și fă din locuința ta ceva al tău, care să-ți aparțină și care să te reprezinte.

Nu uita de nici de elemente mai practice precum liftul. Dacă locuiești într-o casă enormă, foarte spațioasă și cu multe etaje, trebuie să încerci să îți faci viața mai ușoară, să economisești din timp și să renunți la scările interioare. Tehnologia ți-a pus la dispoziție o serie de alte soluții pe care să le folosești atunci când ai nevoie.

Dacă tot aplicăm regula utilității, nu uita să dai bucătăriei ce-i a bucătăriei. Adică, echipeaz-o cu tot ceea ce ai nevoie. De la robot de bucătărie, până la blender și expresor, nu lăsa nimic pe dinafară. Timpul e dușmanul nostru în societatea actuală, așa că noi suntem cei care ne facem viețile mai ușoare.

Articol recomandat de www.liftehnologi.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: