Amenajari Interioare

Amenajari interioare. Cele mai noi idei de amenajari interioare si design interior pentru noua ta casa

Scaunul Tam Tam

Amatorii de design clasic, s-au orientat catre scaunele de tip Tam Tam, ca mijloc de consolare. Cu mult inainte de aparitia concernului Ikea , Tam Tam reprezenta cel mai low-cost punct de mobilier de tip scaun, cunoscut la nivel mondial. Modele realizate de acestea sunt foarte vii in culori, si sunt foarte apreciate si cautate de toti cei care doresc simplitate si calitate.

scaun-bar

Tam Tam istoric

Istoria scaunelor de tip Tam Tam incepe undeva in vara anului 1968, atunci cand arhitectul Henry Massonnet, ce va deveni in timp fondator al unei companii de mase plastice, a proiectat scaunul Tam Tam cu scopul de a creea un scaun foarte ieftin si usor, pentru pescari si alte activitati conexe. Datorita impactului avut in randul pietei comerciale, acesta a fost preluat de catre utilizatorii de zi cu zi, pentru forma sa foarte simpla si foarte ergonomica, si a reusit sa se impuna in lumea celor mai pretentioase scaune de pe intreg mapamondul.

Numar record de vanzari Tam Tam

Un numar record de exemplare a fost vandul, dupa ce scaunul a fost publicat de catre cele mai de succes companii de presa din lume, acesta fiind sub sezutul celei mai in voga vedete la acel moment, si anume sexoasa actrita Bardot Bridgette. Productia acestui model de scaun a inceptat in momentul aparitiei crizei de petrol. Cei de la Branex au reinviat modelul in secolul 21, pastrandu-se modelul original ca punct de reper. Schimbariile facute au fost la nivel de culori si finisaje, odata cu timpul tehnologia avansand destul de mult.
Foarte multe alte companii producatoare de mobilier au preluat acest model, un exemplar ajungand si la cateva zeci de dolari. Exista si in tara noastra un furnizor de astfel de modele, ele fiind mai putin cunoscute fata de tariile unde a cunoscut un real succes in trecut.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: