Amenajari Interioare

Amenajari interioare. Cele mai noi idei de amenajari interioare si design interior pentru noua ta casa

Mobila second hand, isi merita banii?

Sunt destul de multe persoane, care se orienteaza catre mobilier second hand. Nu intotdeauna principalul factor de influenta este starea financiara, ci, de foarte multe ori, modelele foarte interesante si rare de mobilier, care sunt scoase la vanzare, atrag foarte multi interesati. Fie ca sunt colectionari de mobilier, fie ca vor sa aiba acele produse in casa, sau doar sunt atrasi de model, mobila second hand este destul de cautata, si isi castiga segmetul sau in materie de vanzare mobila, atat in tara noastra, cat si peste hotare.

mobila sh

Tipuri de mobila second hand

Primul tip de mobilier second hand catre care ne vom indrepta atentia, este acela ieftin, pe care multe persoane doresc sa le materializeze, datorita faptului ca au investit in momentul achizitionarii lui o suma considerabila de bani, si nu doresc sa le arunce. Aceste produse sunt foarte des intalnite prin anunturile de pe internet, dar si in targuri.

Al doilea segment de mobilier care se vinde second hand, este acela ceva mai scump, facut in general la comanda. Acesta este achizitionat in general de oameni cu bani, si se poate gasi pe siteuri cu vanzare de mobilier second hand.

Ultimul segment de mobilier cu vanzare second hand, este acela de piese foarte rare, in general de colectie. Acestea sunt extrem de apreciate si cautate, si se ridica la sume foarte mari. In general sunt vandute la licitatii, si sunt achizitionate de catre colectionari, sau oameni importanti din societate, care doresc sa isi castige admiratia, pentru elementele de mobilier dobandite.
Indiferent de tipul de mobilier catre care ne orientam, acesta va fi intotdeauna disponibil pe siteurile de specialitate, tot mai multe astfel de elemente aparand la vanzare. Preturile vor fi mereu in functie de calitate, vechime, dar si numarul de modele realizate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: