Amenajari Interioare

Amenajari interioare. Cele mai noi idei de amenajari interioare si design interior pentru noua ta casa

4 Pasi Necesari pentru Modernizarea Instalatiei Electrice

modernizarea instalatiei electriceDaca va ganditi ca ar fi momentul sa va modernizati sau sa inlocuiti instalatia electrica din casa dumneavoastra, este foarte important sa stiti ce pasi ar trebui sa urmati pentru a evita orice eveniment neplacut.

In primul rand, ar trebui sa apelati la o persoana sau la o firma specializata care sa va ajute in privinta aceasta, si ar fi bine sa stiti ca majoritatea firmelor din domeniu ofera garantie pe viata pentru lucrarile executate. Apoi, pasii pe care ar trebui sa ii urmati sunt:

  1. Debransarea Instalatiei Electrice Vechi

Inainte de orice modificare la sistemul electric, instalatia veche trebuie debransata. Panoul electric trebuie deconectat de la sursa, cablurile vechi trebuie scoase din pereti pentru a facilita instalarea cablurilor noi, iar prizele si intrerupatoarele trebuie si ele deconectate in caz ca vreti sa le schimbati si pe acestea.

  1. Cerinte si Optiuni

Inainte de a incepe procesul propriu-zis de inlocuire a instalatiei electrice vechi, trebuie sa stiti exact de ce echipamente electrice aveti nevoie si sa discutati cu electricianul sau cu firma cu care lucrati despre optiunile pe care le aveti. De exemplu trebuie sa stiti exact locurile in care doriti prize, intrerupatoare si sa discutati deschis ce va doriti de la noul sistem electric, pentru a determina care sunt solutiile optime pentru nevoiel dumneavoastra.

  1. Configurarea Spatiilor pentru Cabluri

In cazul in care doriti schimbari mari fata de instalatia electrica veche acest pas este cu siguranta destul de complicat, pentru ca trebuie sparte zidurile exact pe unde doriti sa treaca firele. Aceasta etapa genereaza mult praf si mizerie, din acest motiv este necesar sa va protejati sau sa mutati toata mobila din incaparea in care se lucreaza. De asemenea, s-ar putea sa aveti nevoie si de un zidar pentru a repara zidurile dupa pregatirea spatiilor pentru cabluri.

  1. Instalarea Echipamentelor Electrice

Ultimul pas este instalarea propriu-zisa a prizelor, a intrerupatoarelor si a lampilor, precum si conectarea acestora la panoul electric. Inca o data, trebuie sa lucrati cu o persoana sau cu o firma cu experienta in domeniu, pentru a va asigura ca totul este facut cum trebuie si nu apar probleme neprevazute.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: