Amenajari Interioare

Amenajari interioare. Cele mai noi idei de amenajari interioare si design interior pentru noua ta casa

Cum sa nu faci greseli atunci cand vrei sa te apuci de amenajari interioare

amenajari interioareAtunci cand vorbim de design interior si amenajari interioare, nu putem sa nu vorbim despre perdele si draperii. Motivul este simplu. O camera sau o locuinta fara draperii si perdele pare stranie, ca sa mai spun ca daca se intampla sa locuiesti la parter sau la etajul 1, intimitatea spatiului tau este compromisa.

Dar dincolo de tipurile de material si tesatura tilizate pentru perdele, e important sa stii ca mai ai nevoie si de altceva. Daca draperia sau perdeaua o poti customiza mult mai usor in magazinele specializate, nu acelasi lucru poti spune despre sine si galerii.

Din fericire, site-ul qdecor iti ofera ca serviciu integrat customizarea sinelor si galeriilor pentru draperii sau perdele. Practic, indiferent ca vorbim de elemente din aluminiu sau esente de foioase, orice client poate comanda orice dimensiune.

In plus, persoanele care vor sa redea un aer eclectic locuintei sau care vor sa schimbe patul banal cu un baldachin pot gasi pe site și accesorii pentru perdele (ciucuri, șnururi, broșe și șnururi cu magnet), dar si decorațiuni ambientale.

In continuare iti voi oferi cateva sfaturi atunci cand vorbim de amenajari interioare.

Daca alegi perdele dintr-un voal fin, material care sa imite matasea atunci se recomanda folosirea unor sine sau galerii din aluminiu fara alte inserturi, pentru ca dau un plus de eleganta.

Daca in schimb locuiesti intr-o zona montana, sau intr-o zona unde temperaturile medii anuale nu sar de 17-18 grade, sunt sanse sa vrei sa alegi perdele din bumbac sau lana. Iar daca vei opta pe culori si pe materiale cu motive traditionale, atunci iti recomand sine si galerii din foioase precum paltin, frasin sau fag, suficient de groase pentru un plus de rezistenta. In plus, datorita esentei de lemn, sinele si galeriile vor da o nota de autenticitate locuintei, o vor suspenda in timp.

Pentru mai multe informatii relevante poti accesa site-ul qdecor. Aici vei gasi detalii despre modelele de sine si galerii, stilul lor si materialele folosite.

Salvează

Lasă un comentariu